προσωπικό για Γερμανία τώρα Ι kebay.eu

Βρείτε τώρα το προσωπικό σας. Οι εργοδότες συνεργάζονται μαζί μας, επειδή γνωρίζουν, πως το Kebay Jobs γνωρίζει το καλύτερο και εργατικότερο προσωπικό! Προσφέρουμε την Βοηθεία μας στους υποψηφίους και στους εργοδότες και μετά, αφού έρθουν στην Γερμανία κατά τις πρώτες μέρες! www.kebay.eu

Είμαστε Αληθινοί και γνωρίζουμε όλους τους υποψηφίους προσωπικά! Λέμε αλήθειες για την Εργασία και την Διαβίωση, όχι θα μένεις μόνος σου, όχι η δουλειά είναι παρα πολύ εύκολη, αλλά αλήθειες να ξέρει ο άλλος τι τον περιμένει και ποιές είναι οι απαιτήσεις της δουλειάς.

Διαμονή στη Γερμανία kebay.eu : Το βασικότερο πρόβλημα στη Γερμανία είναι τα σπίτια, λόγο του ότι είμαι πολύ γνωστός Recruiter στην Γερμανία και τελείωσα στη Γερμανία της σπουδές μου με εμπιστεύονται οι Γερμανοί Ιδιοκτήτες Σπιτίων για να βρούμε σπίτια για το προσωπικό!

Συνθήκες Εργασίας και Διαβίωσης στη Γερμανία

Είμαστε κοντα σας και στο Onboarding των εργαζομένων, έχουμε έδρα την Γερμανία!

Μπορούμε να ελέγξουμε επί τόπου τις Συνθήκες διαβίωσής και τυχόν Onboarding Προβλήματα κατά τις πρώτες μέρες! Για να πάνε όλα καλά! Με εμάς έχετε το Δικό σας επιβλέπων στη Γερμανία! Για να διατηρούνται οι Ισορροπίες! Δε σας δίνουμε απλώς ένα Βιογραφικό και τελειώσαμε! Αλλά είμαστε εδώ για εσάς και τον Εργαζόμενο! Για να πάνε όλα καλά, και να έχουμε μια ομαλή Διαδικασία Onboarding. Θα είμαστε και το Hotline σας για να λύνουμε τα προβλήματα όσο είναι νωρίς!

Αυτά όλα μπορούμε και πρέπει να τα προλάβουμε να τα διορθώσουμε.

Εδώ θα σας Βοηθήσουμε, διότι έχουμε το τέλειο προσωπικό για εσάς exklusive! Φόρμα ερώτησης για προσωπικό εδώ

Leave a Comment

Your email address will not be published.