Εργασία Γερμανία I kebay.gr

Θωμάς Μαυρουδής ψάχνει προσωπικό και Εργοδότες. Βρείτε τις καλύτερες θέσεις Εργασίας και προσωπικό για Γερμανία και Ελλάδα!

Θωμάς Μαυρουδής Recruiter ειδικός εύρεσης Εργασίας  και το γραφείο εύρεσης εργασίας WWW.KEBAY.EU ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ,  με την πολυετή εμπειρία στον τομέα της διοίκησης Προσωπικού και στον Διοικητικό Τομέα σε Ελλάδα και Ευρώπη, έρχεται και ταράζει τα λιμνάζοντα νερά της εργασίας, όσων αφορά την απορρόφησή εργατικού δυναμικού από την Ελλάδα την Αλβανία, Ευρώπη και Βαλκάνια! Εστιάζει την προσοχή του, να προετοιμάσει τους Υποψηφίους και Υποψήφιες για την είσοδο τους στην Ευρωπαϊκή Αγορά εργασίας και τους προτείνει τις καλύτερες θέσεις Εργασίας με τον υψηλότερο μισθό και προτείνει στις Εταιρείας τους καλύτερους επαγγελματίες!

επικοινωνία: https://www.kebay.eu/ueber-uns/

Είσαι Εταιρεία  ερώτηση για προσωπικό εδώ

Ψάχνεις Εργασία, αίτηση εδώ Initiativbewerbung

Πατήστε το Link, επιλέξτε την γλώσσα, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, καθώς και την εμπειρία σας, με λίγα λόγια, που δουλέψατε, ειδικότητα, πόλη, και τι διάστημα εργασίας! Βάλτε μέσα στο upload το Βιογραφικό σας και μία πρόσφατη φωτογραφία. Εά έχετε ερωτήσεις: Επικοινωνία εδώ career@kebay.eu

Leave a Comment

Your email address will not be published.